Måla om huset

Jag ska försöka se till så att denna blogg inte enbart handlar om nakenhet, nudism eller naturism. Sommaren börjar att närma sig och som alltid är det dags att måla om huset. Jag älskar att bo i hus, men ibland känns det som en hyresrätt skulle vara så mycket mer enkel och billigare. Som tur är gillar min sambo att pyssla mycket med huset, vilket gör att jag mest agerar som hjälpreda.

Hela mitt liv har jag bott i lägenhet, både för att det var billigt, men även för att jag bara kunde ringa till hyresvärden så fort något gick sönder. Nu i efterhand tror jag att jag ringde alldeles för ofta och låtsades ständigt att jag minsann inte alls förstod hur man skulle byta kökslampan.

Nåja, att bo i huset hjälper ju oss som par att kunna ha den livsstil vi önskar. Det går liksom inte så bra att springa runt naken mitt i ett villaområde i Stockholm. Så idag tar vi fram penslarna, färgen och stegar och ser till att fixa upp huset. Solen skiner och det är riktigt behagligt ute, en perfekt dag med andra ord.