Om

Hej och välkommen hit till min blogg! Jag är en kvinna i yngre medelåldern, som har valt att leva mitt liv fritt från kläder. Att leva naken har inte alltid varit en självklarhet, utan något som förändrades när jag träffade min fantastiska sambo.

Precis som många andra kvinnor så älskar jag att pyssla, skapa och inreda. Inredning har alltid varit ett stort intresse och jag skulle kunna sitta i timmar, enbart för att planera och förbereda inför olika säsonger och olika nyanser och toner i hemmet. Tillsammans med min man bor vi i ett nätt litet hus med en helt enorm trädgård. I denna blogg kommer du att få följa mitt liv som nudist och hur det är att leva den livsstil som jag valt. Här svarar jag på frågor från människor och läsare och jag ser till att försöka vara så öppen med mitt liv som möjligt.

Med min blogg hoppas jag kunna nå ut till fler människor om vad naturism är och alla de fördelar som finns med att skippa kläderna. Jag pratar även om situationer där kläder hade kunnat vara betydligt mer passande eller var du hittar de bästa badstränderna för nakenbadare.