Som nudist är livet enklare

På vilket sätt är livet enklare som nudist?

Nu kommer detta återigen låta som en reklam för att alla ska gå nakna. Så ska det dock inte tas och alla som har läst min blogg tidigare vet att jag hellre kallar mig naturist och att jag inte går till butiken och handlar naken. I vilket fall är det ju många som frågar vad det ska vara för nytta med att vara naken. Ja, här handlar det helt enkelt om ett sätt att trivas med sig själv. Detta är dock något som jag inte kan gå in på, då det är ett sätt att se saker som utomstående aldrig skulle förstå. Jag ska här istället försöka ta det hela med en klackspark och vara rolig. En av de bästa sakerna måste ju vara att inte behöva dra ned byxorna när du går på toaletten. Det tycker jag är toppen och alltid retar det någon.

Att vara nudist och få en hjärtattack

För att spinna vidare på detta komiska ämne så kan det vara en helt klar fördel att vara nudist om du får en hjärtattack. Här är det snabbhet som gäller och du som har massor av kläder på kroppen står ju då först i kön för snälltåget till Sankte Per. Här kommer det då att vara två saker som kan rädda livet på dig. Det ena kommer att vara att investera i en hjärtstartare och det andra kommer att vara fördelen att vara naken. På så sätt kan det bli så att en naturist har större chanser att få snabbare vård än andra, och på så sätt har bättre chanser att överleva. Gissar att du aldrig tänkt på den luringen.

Ett faktum som gör livet enklare som naturist

För alla som kallar sig naturister eller nudister så kommer detta att betyda en stor del av livet utan kläder. Här är det öppenhet och att tycka om sin kropp som gäller. Vi är inte generade utan har ett stadigt och starkt självförtroende. Detta kommer heller inte att försvinna när vi tar på oss kläderna och söker ett arbete. Helt enkelt kommer en självsäker personlighet att vara överlägsen när du ska landa ditt drömjobb. För att skoja till det så kommer vi också att vara de som generellt sätt har ett lägre klädkonto och mera pengar över till det vi verkligen vill göra.