Trött på frågor

Som naturist får man tusen olika frågor från påklädda släktingar eller vänner. Frågorna är helt okej och jag har absolut inga problem att svara. Det jobbiga är dock när man får samma fråga, från samma person om och om igen. I början trodde jag att det handlade om att personen i fråga inte lyssnade ordentligt på svaret, sen insåg jag att det helt enkelt var för att svaret jag gav, helt enkelt inte var accepterat. På något underligt sätt förväntades sig väl personen att den skulle få ett nytt svar och frågade alltså samma fråga, varje gång vi sågs.

Frågan som ställdes var den självklara frågan om man inte blir sexuellt upphetsad av att gå runt och se andra människor nakna. Svaret är helt klart nej! Det finns betydligt mer sexuell laddning med en människa som har på sig kläder. Ta t.ex. stringtrosor som exempel. Det är betydligt mer sexigt och eggande för en person med en kvinna som bär ett par snygga och förföriska trosor, än en som är helt naken. För mig är nakenhet sällan snyggt, eftersom det inte finns något hemligt med det. Allt är liksom där ute. Från hängande magar – till hängande bröst och fladdriga armar, kroppshår, inget kroppshår – allt.

För mig så ligger den sexuella spänningen inte i en människas nakenhet. Jag blev inte kär i min partner p.g.a att han var naken och på den tiden som vi först började träffas, visste jag inte om den livsstilen hos honom. Vi sågs ofta inne i stadens centrum och nej, han gick inte naken där. Varken då eller nu. Jag kanske kan tänka mig att många människor har svårt i början. Jag själv hade inte det, men jag kan nog se att det kan finnas en del motstånd. Nåja.. i framtiden kommer jag inte svara på denna fråga igen, åtminstone inte om den fortsätter komma från samma person.